Meny

Lunsjmenyen er fra kl. 11.00–16.00 tirsdag-lørdag.
Kveldsmenyen er fra kl. 16.00–23.00 tirsdag-lørdag.
(Kjøkkenet stenger kl. 22)

LUNSJ   /   KVELD

– Lunsj –

Snacks

SPISERIET SPELTCHIPS
Serveres med urtemajones
Allergener: Spelt, egg, sennep, sulfitt
Kr 65

LOKALE OSTER 
Et utvalg av lokale oster. Serveres med marmelade og knekkebrød.
Allergener: Melk, hvete, sulfitt, sesam
Kr 195

LOKALT SPEKEMAT
Et utvalg av lokale og norske spekeskinker. Serveres med oliven og mandler
Allergener: Melk, hvete, sulfitt, sesam
Kr 195

OST & SPEKEMATSSYMFONI
Som en forrett eller til to å dele som snacks.
Allergener: Melk, hvete, sesam, sulfitt, mandel
Kr. 245,-

ØLBRØD
Nystekte småbrød og pisket smør fra Jersey meieriet
Allergener: Melk, hvete, sulfitt, sesam
Kr. 65,-

STOR OST & SPEKEMATSYMFONI
Et godt utvalg av lokale oster og spekemat. Serveres med knekkebrød, marmelade, oliven og mandler.
Allergener: Melk, hvete, sesam, sulfitt, mandel
Kr 345,-

SFC – SPISERIET FRIED CHICKEN
Chilimajones, teriyaki og sesam
Allergener: sulfitt, soya, sesam, melk, egg
Kr 155,-

Sideretter

SURDEIGSBRØD 
Serveres med smør fra Jersey meieriet
Allergener: Hvete, melk
Kr 45,-

VARM «POTETSALAT»
Nykokte poteter, vendt i urter og kremost fra Jæren
Allergener: Melk, sulfitt
Kr 55,-

POMMES FRITES
Serveres med parmesan, karse og urtemajones
Allergener: Melk, egg, sulfitt, sennep
Kr 65,-

Lunsjretter

CROQUE MONSIEUR
Toast på surdeigsbrød med lokal ost og skinke
Allergener: Hvete, melk, sennep, sulfitt
Kr 235

KRABBESALAT
Grillet hjertesalat, sitron og avokado
Allergener: Egg, melk, hvete, sulfitt, skalldyr
Kr 265,-

KVEITE GREEN CURRY 
Sopp fra Topp Sopp, vårløk og koriander
Allergener: Fisk, selleri, soya, sulfitt, melk
Kr 285,-

SPISERIET FRIED CHICKEN SALAT 
Fritert kylling, chili lime vinaigrette og cashewnøtter
Allergener: Sulfitt, sesam, soya, cashewnøtt, egg, hvete, fisk
Kr 275,-

MIKALS RØKELAKS SALAT 
Surdeigsbrød fra Sirkus Renaa, gremolata og syltet løk
Allergener: Fisk, hvete, egg, melk, sulfitt, bygg
Kr 245,-

WAGYU BURGER FRA NYYYT 
Konrad fra Stavanger Ysteri, bacon, trøffelmajones, tomat, syrlig agurk og salat
(Pommes frites kan bestilles som en siderett. Kan også bestilles vegetar eller med blåmuggost)
Allergener: Hvete, egg, sulfitt, melk, sennep
Kr 295,-

DAGENS FANGST 
Dagens fiskerett komponert av kjøkkenet
Allergener: (Varierer)
Kr 325,-

Til slutt

YME FRA STAVANGER YSTERI 
Bakt Yme med urter og honning fra taket
Allergener: Melk, hvete, sulfitt
Kr 165,-

JORDSKOKK KAKE 
Yoghurt fra Stavanger Ysteri, brunet smør og eple
Allergener: Melk, hvete, sulfitt, hasselnøtt
Kr 145,-

FROZEN CHEESECAKE 
Kremost-is, pasjonsfrukt sirup og havrecrumble
Allergener: Melk, havre, hvete
Kr 140,-

AFTER EIGHT 
Kaffeis, sjokoladekrokan og myntemarengs
Allergener: Melk, sulfitt
Kr 145,-

DAGENS IS & SORBET 
Tre typer is og/eller sorbet. Serveres med hasselnøtter og karamellisert hvit sjokolade
Allergener: Hasselnøtt, egg, melk (Vil variere)
Kr 135,-

KAFFEGODIS 
Fire små søte ganefryder
Allergener: (Varierer)
Kr 95,-

Vi sørger gjerne for vegetariske og veganske menyer, og imøtekommer selvfølgelig allergier.

Gi oss beskjed i din booking slik at vi kan gjøre opplevelsen din som alle andres.

Allergimerking

Melk (M)
Egg (E)
Fisk (F)
Skalldyr (SK)
Bløtdyr (BL)
Soya (S)
Peanøtter (P)
Sennep (SN)
Sesamfrø (SE)
Selleri (SL)
Pistasjnøtt (PI)
Valnøtt (V)
Macadamia (MK)

Sulfitt (SU)
Lupin (L)
Gluten (G)
Hvete (HV)
Rug (R)
Bygg (B)
Havre (H)
Spelt (SP)
Nøtter (N)
Hasselnøtt (H)
Paranøtt (PA)
Pekannøtt (PE)
Mandel (MA)

Velkommen til oss
i Sandvigå 1, Stavanger