Kjøkkensjef

Andrè Hovdenakk Slettevold er en vel bevandret kulinarisk mester, og har tidligere traktert gryter og smaker på kjøkkenet til Restaurant Gamlaværket, Statoil og Restaurant Renaa i Stavanger. 

Han deltok i NM i Kokkekunst 2013 og var leder for kokkelaget som vant Norgescupen for lærlinger i 2014, og tok tredjeplass i Nordisk Mesterskap i 2015. Andrè søker sin inspirasjon i barndommen og maten til besteforeldrene: «Sunnmørsk hjort, torsk, jordbærsyltetøy, svelene, bollene, og noe så enkelt som en kopp med sukker og rabarbra er noe av det jeg fikk hos dem.»

På kjøkkenet er han nøye på å velge de beste råvarene og en kunstner på å skape de beste smakene. «La en kantarell få være en kantarell», sier Andrè. Som kjøkkenets leder er han like opptatt av at laget hans trives og har det bra som at gjesten er fornøyd og ønsker å komme tilbake.

Soussjef

Caroline Øverland er et av Stavangers stjerneskudd og har rukket å oppnå mye i løpet av sin fartstid i hvit jakke. Hun gjennomførte sin læretid hos Renaas restauranter og har tidligere stått som kokk ved Cafè de France og sous chef på Kitchen & Table.

Caroline har vært aktiv i konkurranseverdenen og har store ambisjoner. Hun har tidligere deltatt i Årets sjømatskokk i 2015, vunnet Chaîne des Rôtisseurs og deltatt i rekke lærlingkonkurranser som Rogalandscupen, Commis på NM og endt på tredjeplass i NorgesCup.

Hun brenner for at gjestene får oppleve minnerike måltider på Spiseriet. God mat og gode opplevelser er noe hun kan garantere når du kommer på besøk. Vårgrønnsaker er noe hun alltid gleder seg til. I de kaldeste månedene får havet mest oppmerksomhet: «Jeg elsker alt fra havet», sier Caroline.