Ledige Stillinger

Arrangement. Servitør skjenker drikke i glass.

LYST TIL Å JOBBE I SPISERIET PÅ KONSERTHUSET? DA HØRER VI GJERNE FRA DEG!

 

Vi er alltid på utkikk etter gode folk som kan tenke seg å jobbe hos oss. Akkurat nå trenger vi ekstrahjelper som kan inngå i servitørteamet i forbindelse med banketter, konferanser og i baren. Vi ønsker også å utvide med ekstra kokker, kjøkkenassistenter, servitører, vinkelner og hovmester heltid eller deltid.

Hva tilbyr vi? God opplæring, utviklingsmuligheter, konkurransedyktig lønn, og en morsom og utfordrende hverdag. Dessuten gode kollegaer, i en veldrevet virksomhet med trygg ledelse. Sist, men ikke minst, et fantastisk sted å jobbe; Stavanger konserthus med et omfattende program året rundt.

 

 

EKSTRAHJELPER

Vi trenger ekstrahjelper som kan inngå i servitørteamet vårt og ta vakter både i baren, og i forbindelse med banketter, konferanser osv. Det er en fordel om du har erfaring fra tilsvarende arbeid, men det viktigste er at du er vennlig, effektiv, serviceinnstilt og liker høyt tempo. Du må forstå norsk og kunne kommunisere med gjestene våre på nordisk språk eller engelsk flytende.

Fra oss kan du forvente god opplæring, konkurransedyktig lønn, et fint miljø og en fantastisk arbeidsplass.

 

KOKKER, KJØKKENASSISTENTER, SERVITØRER, VINKELNER OG HOVMESTER

Vi ønsker også å utvide teamet på alle ovennevnte områder, med snarlig tiltredelse.

Generelt ser vi etter kandidater som har gode faglige kvalifikasjoner, og generelt gode kunnskaper innen IK-mat og HAACCP. Vi legger vekt på et godt miljø, og ønsker oss positive og vennlige ansatte som jobber like godt selvstendig som i team. Vi tilbyr utviklingsmuligheter, konkurransedyktig lønn, en morsom og utfordrende hverdag. Dessuten gode kollegaer, i en veldrevet virksomhet med god og trygg ledelse. Sist men ikke minst, et fantastisk sted å arbeide; Stavanger konserthus med et omfattende program året rundt.

 

INTERESSERT?

Ved spørsmål og mer informasjon om en av stillingene, send en e-post til daglig leder Marius Dragsten Kjelsrud, på marius@spiseriet.no. Kortfattet søknad og CV sendes til samme e-postadresse, som nevnt over.

Søknader vurderes fortløpende, og aktuelle kandidater blir kontaktet.

Vi ser frem til å høre fra deg!