feb 19

Eksperter på eventer

Hvert år avholdes det et stort antall åpne og lukkede arrangementer, små og store selskaper, banketter, mottakelser og kurs og konferanser på Stavanger Konserthus, og Spiseriet leverer tilpasset servering til disse. – Spiseriet er en dyktig samarbeidspartner som er med på å sørge for gode opplevelser når vi avholder arrangement her, sier Ole Petter Søllesvik, daglig leder i Kulturkompaniet. 

Event med Kulturkompaniet og SpiserietKulturkompaniet har avholdt mange store arrangementer på Stavanger Konserthus, der Spiseriet leverer mat og drikke.

Kulturkompaniet har siden 1995 hjulpet store lokale, nasjonale og internasjonale selskaper med det de kaller «opplevelsesbasert kommunikasjon».

– Vi fasiliterer møteplasser og utvikler og gjennomfører arrangement som samler og motiverer ansatte, samarbeidspartnere og kunder. Arrangementet brukes som et virkemiddel til å skape emosjon for kunder som ønsker å feire, implementere, aktivere eller rulle ut nye strategier, forklarer Ole Petter Søllesvik, og utdyper:

– I dag har arrangement ofte en strategisk funksjon og et mål, og da trengs fagfolk som oss for å sørge for at effekten er så god som mulig. Vi planlegger, kvalitetssikrer og iverksetter. Et større arrangement har mange bevegelige deler, og da er det greit å ha gjort det noen ganger før for å vite hvor fallgruvene er. Når vi arbeider med store prosjekt, er vi likevel avhengig av at samarbeidspartnere utfører sin del av jobben på en skikkelig måte, og det gjør alltid Siggi og hans kollegaer på Spiseriet.

Les mer om Kulturkompaniet – www.kulturkompaniet.no

Ole Petter Søllesvik, KulturkompanietOle Petter Søllesvik, Kulturkompaniet

Maten påvirker arrangementet
Kulturkompanisjefen forteller at Stavanger Konserthus er et av hans favorittsteder å avholde arrangement her i Rogaland, og i 2017 hadde Kulturkompaniet syv-åtte prosjekter på kulturhuset i Bjergsted.

– Her får man flott beliggenhet, bra størrelse på lokaler, og høy kvalitet på både scene og servering. Spiseriet er en tett samarbeidspartner når vi er her, og vi har meget gode erfaringer med dem. De kan jobben sin, forstår hva vi trenger og leverer førsteklasses kvalitet, logistikk og service. Jeg setter spesielt stor pris på deres evne til å ta utfordringer om å gjøre ting litt annerledes, sier Ole Petter.

– Vi elsker en utfordring, og tilpasser hver event til sesong, størrelse og kundens ønsker. Menyvalg er viktig, fordi maten påvirker arrangementets form. Skal man ha en rask lunsj eller sitte lenge ved bordet? Skal folk mingle, eller se på en scene? Skal det være en profil på maten, for eksempel lokal eller italiensk? Det finnes et hav av muligheter, og vi kan bistå med å foreta de riktige matvalgene, slik at arrangementet blir perfekt, sier daglig leder på Spiseriet, Sigurður Rúnar Ragnarsson, som inviterer de som vurderer å avholde en event på konserthuset til å ta kontakt.

Les mer om events på Spiseriet – www.spiseriet.no/events

Anbefaler Spiseriet
Ole Petter og Kulturkompaniet jobber allerede med flere prosjekter som skal inn på konserthuset senere i vår, og enda flere arrangementer til høsten.

– Jeg kan trygt anbefale Stavanger Konserthus og Spiseriet til de som vurderer å avholde arrangement i Stavanger. Her får man jobbe med positive og dedikerte folk som leverer kvalitet i alle ledd. Når jeg er her, samhandler jeg med folk som er stolte av jobben, produktet og servicen de leverer, og det skinner gjennom i leveransen, forteller Søllesvik, som sier at hans kunder etter arrangementer på Stavanger Konserthus alltid er veldig positive og skryter av en god opplevelse rundt maten og drikken fra Spiseriet.

Reserver gjerne bord i Spiseriet om dere ønsker å kombinere omvisning av konserthuset i forbindelse eventbooking med lunsj eller middag – www.spiseriet.no/bestill-bord

Ole Petter Søllesvik og Sigurður Rúnar Ragnarsson på SpiserietOle Petter Søllesvik og Sigurður Rúnar Ragnarsson