okt 30

Lunsj

LEFSE FRA HODNE

FLANKESTEK
med teriyaki, estragon, grønn ildpepper

REKER
Eggesalat, sitronmajones, dill

165,-
        160,-

MINDRE

FISKESUPPE
med dagens fangst, reker, grønnsaker

OKSEBURGER
Bacon, cheddar, løk, chipotle-majones, sprø potet

SPEKENAKKE
fra Tind, artisjokk, toast, salat

CAESAR-SALAT
Kylling, parmesan, hvitløkskrutonger

KALDRØKT LAKS FRA MIKALS
Posjert egg, rugtoast, potetsalat av Gyda potet

165,-


190,-


160,-


170,-


160,-

 

STØRRE

ENTRECÔTE AV JÆROKSE
variasjon av løk, margsmør, sprø potet

KVEITE
med green curry, bok choi, shimeji, koriander

295,-


295,-

SØTT

GULROTKAKE
Kremost, tindved, marengs

IS & SORBET
Jordbær og smuler

DAGENS DESSERT

KAFFEGODIS

95,-

      90,-

90,-

45,-