okt 20

Middag

Middag – Serveres fra kl 17.00

SNACKS

MORELLER
Norske 200gSPELTCHIPS
Med estragon-majones

ØLPØLSE
fra Albert Idsøe

 

45,-
        45,-
        60,-

MINDRE

BLÅSKJELL GREEN CURRY
Bok choi, vårløk og koriander

GRILLET HJERTESALAT
Tomater fra Ryfylke, nøtter, og trøffel

POTETEN
Variasjon av potet fra Gyda gård og løyrom

CAESAR-SALAT
Kylling, parmesan, hvitløkskrutonger

KALDRØKT LAKS FRA MIKALS
Posjert egg, rugtoast, potetsalat av Gyda potet

165,-


145,-


160,-


170,-


160,-

 

STØRRE

ENTRECÔTE AV JÆROKSE
variasjon av løk, margsmør, sprø potet

KVEITE
med green curry, bok choi, shimeji, koriander

 

295,-


295,-

SØTT

GULROTKAKE
Kremost, tindved, marengs

IS & SORBET
Jordbær og smuler

DAGENS DESSERT

KAFFEGODIS

95,-


90,-

90,-

45,-