Imponer på kjøkkenet med takeaway kit til Morsdag eller Valentines

Vi tilbyr nå 3-retters Valentines og Morsdag kit i takeaway. Våre mat-kit henter du hos oss og ferdigstiller selv hjemme.

Bestilling av takeaway:

  1. Trykk på knappen under, eller trykk her 
  2. Velg meny
  3. Betal med vipps eller kort

Ofte spurte spørsmål

  • Maten hentes hos oss i Spiseriet, søndag 13 februar mellom kl 12 og 16
  • Fremgangsmåte på hvordan rettene ferdigstilles, finnes her og i matkassen.
  • Mat-Kit må bestilles før kl 12, lørdag 12 februar
  • Du kan forhåndsbestille selv om restauranten er stengt.
  • Kassene lages for minst 2 personer. Og lages ikke for oddtall. (2, 4, 6, 8 o.s.v)
  • For betaling med faktura eller gavekort, kontakt oss på post@spiseriet.no
  • Ved omfattende allergier, kontakt oss på post@spiseriet.no

Hentested:

Spiseriet i Stavanger konserthus – benytt hovedinngangen på Konserthuset

Det er gode parkeringsforhold i parkeringshuset rett utforbi restauranten.

Lurer du på noe? Send oss en e-post på post@spiseriet.no eller ring oss på 40 00 13 24 (Telefonen har begrenset betjening)

Bestill her for henting
Bestill her for henting

Fremgangsmåte

KVEITE CEVICHE

Varm lefsene i aluminiumsfolien i ovnen på 150 grader i 10 minutter.

Rør sammen Kveiten med limemarrinaden.

Serveres med: chillimajones, agurk og rettish råkost, koriander og alfalfaspirer.

BEEF WELLINGTON

Forvarm ovnen 200 grader.

Bak wellingtonen i ovnen i 15 minutter før temperaturen settes ned til 180 grader til kjernetemperaturen er 46-49grader (medium- til medium+, skru ned temperatur på ovnen om butterdeigen begynner å bli mørk).La hvile på rist i 10 minutter mens du varmer opp resten.

Kok opp kjele med vann og legg i posene med potetkrem, fenikkel og oksesaus i ca 10 minutter

Serveres med ruccula.

VEGETAR WELLINGTON

Forvarm ovnen 220 grader.

Bak wellingtonen  i 15 minutter før temperaturen settes ned til 180 grader i 10 minutter.

Kok opp kjele med vann og legg i posene med potetkrem, fennikel og nøttevinaigrette.

Serveres med ruccula

SJOKOLADEFONDANT MED BRINGEBÆR OG KREMSAUS

Forvarm ovnen til 180 grader.

Bak fondanten i 10 minutter.

Snu opp ned på en tallerken.

Server med bringebær og kremsaus

VINANBEFALINGER

Klikk på vinene for å komme til Vinmonopolets nettbutikk.

Kveite Ceviche:

Henri Bourgeois Sancerre Grande Réserve 

Beef Wellington & Vegetar Wellington

Guillemot Savigny-les-Beaune Vieilles Vignes

Sjokoladefondant

Fèlsina Vin Santo del Chianti Classico