Imponer på kjøkkenet med våre Take Away Kit

Vi tilbyr nå lokal mat og drikke i take-away. Våre mat-kit ferdigstiller du selv hjemme, maten hentes hos oss eller kan også bestilles via Lervig canteen med hjemlevering..

Bestilling av takeaway:

  1. Trykk på knappen under, eller trykk her  for henting hos oss.
  2. Velg fra menyen
  3. Sett ønsket hentetidspunkt
  4. Betal med vipps eller kort

NYTT! Du kan bestille takeaway fra oss, med gratis hjemkjøring i Stavanger på Lervig Canteen sin side !!!

Send oss en e-post på post@spiseriet.no for forespørsler om catering eller takeaway til større selskap, eller kontorlandskap. Ønsker du f.eks å overraske dine ansatte på hjemmekontor?

Ved større forhåndsbestillinger kan vi også legge til rette for direkte utkjøring. Eller du kan bestille fra Lervig for levering hjem.

 

Ofte spurte spørsmål:

  • Maten hentes hos oss i Spiseriet mellom kl 13-17 torsdag-lørdag.
  • Fremgangsmåte på hvordan rettene ferdigstilles, finnes her og i matkassen.
  • Mat-Kit må bestilles før kl 17 dagen før
  • Du kan forhåndsbestille selv om restauranten er stengt.
  • For betaling med faktura eller gavekort, kontakt oss på post@spiseriet.no
  • Bygg din egen meny slik at du kan servere flere retter
  • Ved omfattende allergier, kontakt oss på post@spiseriet.no

Hentested:

Spiseriet i Stavanger konserthus – benytt døren på restauranten

Det er gode parkeringsforhold i parkeringshuset rett utforbi restauranten.

Lurer du på noe? Send oss en e-post på post@spiseriet.no eller ring oss på 40 00 13 24 (Telefonen har begrenset betjening)

Bestill her for hentingBestill her for hjemlevering fra Lervig Canteen
Bestill her for hjemlevering fra Lervig CanteenBestill her for henting

Fremgangsmåte

HJORT CARPACCIO

Før carpaccioen forsiktig over på 2 tallerkener og pensle med marinaden.

Fordel grønnsakene, hasselnøtter og urtepureen over carpaccioen. Topp med brønnkarse.

SKALLDYRCOCKTAIL

Rør sammen reker og cocktailsaus (evt. ta vare på ett par reker til pynt).

Dander på isbergsalat og topp med sjøkreps, grillet paprika, agurk, dill, sitron og krutonger.

WAGYU BURGER FRA NYYYT

Varm opp en panne til medium-høy varme. Sek brødet i tørr panne til gyldent på begge sider. Stek så burgerene med litt olje til de har fått en fin stekeskorpe.  Vend så burgerene og legg på osten. Sett på ett lokk, og stek i ca 4-5 minutter, til osten er smeltet og burgeren er gjennomstekt.

Kok opp kjele med vann og legg i posene med Karamellisert løk og portobellosopp.

Serveres med Trøffelmajones, tomat og salat.

Serveres med ruccula.

BEEF WELLINGTON

Forrvarm ovnen 220 grader.

Bak wellingtonen i ovnene til kjernetemperaturen er 46-49grader (medium- til medium+, skru ned temperatur på ovnen om butterdeigen begynner å bli mørk).La hvile på rist i 10 minutter mens du setter kålen inn i ovnen.

Kok opp kjele med vann og legg i posene med potetkrem, tomat og oksesaus i ca 10 minutter

Serveres med fermentert rosenkål og karse.

VEGETAR WELLINGTON

Forvarm ovnen 220 grader.

Stek wellingtonen i 25 minutter. La hvile på rist i 10 minutter mens du setter kålen inn i ovnen.

Kok opp kjele med vann og legg i posene med potetkrem, tomat og nøttevinaigrette.

Serveres med fermentert rosenkål og karse.

STERLING KVEITE BAKT PÅ BEINET

Legg kveiten i en ildfast form eller på bakebrett og bak på 180grader i ca 20 minutter eller til kjøttet begynner å løsne fra beinet.

Kjernetemperatur 42 grader. (Da hviler den opp til ca 50 grader på veien til bordet)

Kok opp en gryte med vann og legg i posene med sellerikrem, saltbakt selleri og blåskjellsaus. La trekke på ca 70grader i 10-15 minutter.

Serveres med gressløksolje og kjørvel. (poteter kan kjøpes som ekstra i nettbutikken om ønskelig)

LAM FRA KLOSTERGÅRDEN & LEFSE COMO MEXICO

Stek lammet i en varm panne med nøytral olje.

Varm opp posene med auberginepure og syltet løk i en kjele med vann.

Varm opp tortilla i en ovn i sølvfolien. Mariner fennikelen med marinaden og server med ertekarse.

SJOKOLADEFONDANT MED BRINGEBÆR OG KREMSAUS

Forvarm ovnen til 180 grader.

Bak fondanten i 10 minutter.

Snu opp ned på en tallerken.

Server med bringebær og kremsaus

VINANBEFALINGER

Klikk på vinene for å komme til Vinmonopolets nettbutikk.

Janas Røykelaks

Georg Mosbacher Deidesheimer Riesling Trocken

Skalldyrcocktail:

Fourrey Chablis 2018

Hjortecarpaccio:

Poggio Al Tesoro Solosole

Bakt Kveite:

Henri Bourgeois Sancerre Grande Réserve 

Klosterlam 

Musar Jeune 2018

Beef Wellington & Vegetar Wellington

Guillemot Savigny-les-Beaune Vieilles Vignes

Wagyu Burger

Occhipinti SP68 Rosso

Sjokoladefondant

Fèlsina Vin Santo del Chianti Classico

 

Prøv våre take away kit som kan bestilles her på hjemmesiden.

 

Selve restauranten holder foreløpig stengt i første omgang til 3. mai

Grunnet smittesituasjonen i samfunnet, restriksjoner for servering og antallsbegrensninger på arrangement

Bestill gjerne bord her på hjemmesiden.

Ta kontakt med oss på post@spiseriet.no for mer info.

Mvh

Oss i Spiseriet