Imponer på kjøkkenet med våre Take Away Kit

Vi tilbyr nå lokal mat og drikke i take-away. Våre mat-kit ferdigstiller du selv hjemme, maten hentes hos oss.

Bestilling av takeaway:

  1. Trykk på knappen under, eller trykk her
  2. Velg fra menyen
  3. Sett ønsket hentetidspunkt
  4. Betal med vipps eller kort

Send oss en e-post på post@spiseriet.no for forespørsler om catering eller takeaway til større selskap, eller kontorlandskap. Ønsker du f.eks å overraske dine ansatte på hjemmekontor?

Ved større forhåndsbestillinger kan vi også legge til rette for utkjøring.

 

Ofte spurte spørsmål:

  • Maten hentes hos oss i Spiseriet mellom kl 13-17 torsdag-lørdag.
  • Fremgangsmåte på hvordan rettene ferdigstilles, finnes her og i matkassen.
  • Mat-Kit må bestilles før kl 17 dagen før
  • Du kan forhåndsbestille selv om restauranten er stengt.
  • For betaling med faktura eller gavekort, kontakt oss på post@spiseriet.no
  • Bygg din egen meny slik at du kan servere flere retter
  • Ved omfattende allergier, kontakt oss på post@spiseriet.no

Hentested:

Spiseriet i Stavanger konserthus – benytt døren på restauranten

Det er gode parkeringsforhold i parkeringshuset rett utforbi restauranten.

Lurer du på noe? Send oss en e-post på post@spiseriet.no eller ring oss på 40 00 13 24 (Telefonen har begrenset betjening)

Bestill her

Fremgangsmåte

KVEITE Ceviche – como mexico lefser

Varm lefsene i aluminiumsfolien i ovnen på 150 grader i 10 minutter.

Rør sammen Kveiten med limemarrinaden.

Serveres med: chillimajones, agurk og rettich råkost, koriander og alfalfaspirer

Wagyu burger fra Nyyyt

Varm opp en panne til medium-høy varme. Sek brødet i tørr panne til gyldent på begge sider. Stek så burgerene med litt olje til de har fått en fin stekeskorpe.  Vend så burgerene og legg på osten. Sett på ett lokk, og stek i ca 4-5 minutter, til osten er smeltet og burgeren er gjennomstekt.

Kok opp kjele med vann og legg i posene med Karamellisert løk og portobellosopp.

Serveres med Trøffelmajones, tomat og salat.

Serveres med ruccula.

BEEF WELLINGTON

Forrvarm ovnen 200 grader. Stek wellingtonen  i 15 minutter før temperaturen settes ned til 180 grader til kjernetemperaturen er 46-49grader (medium- til medium+).

La hvile på rist i 10 minutter.

Kok opp kjele med vann,

og legg i posene med potetkrem, fenikkel og oksesaus.

Serveres med ruccula.

VEGETAR WELLINGTON

Forrvarm ovnen 200 grader. Stek wellingtonen  i 15 minutter før temperaturen settes ned til 180 grader i 10 minutter.

La hvile på rist i 10 minutter.

Kok opp kjele med vann og legg i posene med potetkrem, fennikel og nøttevinaigrette.

Serveres med ruccula.

BAKT SKREI OG ROGN

Kok opp kjele med vann og legg i posen med bygotto minst 20 minutter. Deretter legg over i en bolle/kjele og rør godt sammen.
Forvarm ovnen 180 grader. Legg fisken over i en ildfastform med bakepapiret under. Bak skreien i 10-12 minutter. Skreien er ferdig når den flaker seg og er hvit i kjøttet. Stikk gjerne en pinsett eller en kakenål gjennom fiskekjøttet. Møter du ingen motstand, er fisken klar.
Serveres med urtepanko og brønnkarse.

SJOKOLADEMOUSE

Fordel appelsinmarmeladen og crumble på sjokolademousene.

VINANBEFALINGER

Klikk på vinene for å komme til Vinmonopolets nettbutikk.

Kveite ceviche:

Henri Bourgeois Sancerre Grande Réserve

Janas Røykelaks

Georg Mosbacher Deidesheimer Riesling Trocken

Bakt Skrei og rogn

Tyler Santa Barbara County Chardonnay

Beef Wellington & Vegetar Wellington

Guillemot Savigny-les-Beaune Vieilles Vignes

Wagyu Burger

Occhipinti SP68 Rosso

Sjokolademousse med appelsin og crumble

Fèlsina Vin Santo del Chianti Classico

 

Prøv våre take away kit som kan bestilles her på hjemmesiden.

 

Selve restauranten holder foreløpig stengt inntil videre, nå utvidet til 9 mars.

Grunnet smittesituasjonen i samfunnet, restriksjoner for servering og antallsbegrensninger på arrangement

Bestill gjerne bord her på hjemmesiden.

Mvh

Oss i Spiseriet