Imponer på kjøkkenet med våre Take Away Kit

Vi tilbyr nå lokal mat og drikke i take-away. Våre mat-kit ferdigstiller du selv hjemme, maten hentes hos oss.

Bestilling av takeaway:

  1. Trykk på knappen under, eller trykk her
  2. Velg fra menyen
  3. Sett ønsket hentetidspunkt
  4. Betal med vipps eller kort

Send oss en e-post på post@spiseriet.no for forespørsler om catering eller takeaway til større selskap, eller kontorlandskap. Ønsker du f.eks å overraske dine ansatte på hjemmekontor?

Ved større forhåndsbestillinger kan vi også legge til rette for utkjøring.

 

Ofte spurte spørsmål:

  • Maten hentes hos oss i Spiseriet mellom kl 13-17 torsdag-lørdag.
  • Fremgangsmåte på hvordan rettene ferdigstilles, finnes her og i matkassen.
  • Mat-Kit må bestilles før kl 17 dagen før
  • Du kan forhåndsbestille selv om restauranten er stengt.
  • For betaling med faktura eller gavekort, kontakt oss på post@spiseriet.no
  • Bygg din egen meny slik at du kan servere flere retter
  • Ved omfattende allergier, kontakt oss på post@spiseriet.no

Hentested:

Spiseriet i Stavanger konserthus – benytt døren på restauranten

Det er gode parkeringsforhold i parkeringshuset rett utforbi restauranten.

Lurer du på noe? Send oss en e-post på post@spiseriet.no eller ring oss på 40 00 13 24 (Telefonen har begrenset betjening)

Bestill her

Fremgangsmåte

LAKS Ceviche – como mexico lefser

Varm lefsene i aluminiumsfolien i ovnen på 150 grader i 10 minutter.

Rør sammen laksen med limemarrinaden.

Serveres med: chillimajones, agurk og rettich råkost, koriander og alfalfaspirer

BEEF WELLINGTON

Forrvarm ovnen 200 grader. Stek wellingtonen  i 15 minutter før temperaturen settes ned til 180 grader til kjernetemperaturen er 46-49grader (medium- til medium+).

La hvile på rist i 10 minutter.

Kok opp kjele med vann,

og legg i posene med potetkrem, fenikkel og oksesaus.

Serveres med ruccula.

VEGETAR WELLINGTON

Forrvarm ovnen 200 grader. Stek wellingtonen  i 15 minutter før temperaturen settes ned til 180 grader i 10 minutter.

La hvile på rist i 10 minutter.

Kok opp kjele med vann og legg i posene med potetkrem, fennikel og nøttevinaigrette.

Serveres med ruccula.

BRØDSTEKT KVEITE FRA HJELMELAND

Forvarm ovnen 180 grader. Sett inn blomkålen i minst 10 minutter.

Forvarm en panne til medium varme og stek fisken med brødsiden ned med litt olje til brødet er gyldent. Sett så i ovnen i ca 10 minutter.

Kok opp kjele med vann og legg i posene med potet og saus i minst 10 minutter.

Serveres med kjørvel.

BRØDSTEKT KVEITE FRA HJELMELAND

SJOKOLADEMOUSE

Fordel appelsinmarmeladen og crumble på sjokolademousene.

VINANBEFALINGER

Klikk på vinene for å komme til Vinmonopolets nettbutikk.

Laks ceviche:

Dom. Fouassier Sancerre Les Grands Champs 

Kveite fra Hjelmeland

Dom. de la Tour Penet Mâcon-Péronne

Beef Wellington & Vegetar Wellington

Charles Audoin Bourgogne Pinot Noir

Sjokolademousse med appelsin og crumble

Fèlsina Vin Santo del Chianti Classico

 

Prøv våre take away kit som kan bestilles her på hjemmesiden.

 

Selve restauranten holder foreløpig stengt inntil videre, nå utvidet til 8 februar

Grunnet smittesituasjonen i samfunnet, restriksjoner for servering og antallsbegrensninger på arrangement

Bestill gjerne bord her på hjemmesiden.

Vi ønsker deg og dine godt nyttår

Takk for det galne

Mvh

Oss i Spiseriet