Daglig leder

Sigurdur Runar Ragnarsson er lidenskapelig opptatt av nordisk matlaging med fokus på å bruke kortreiste råvarer fra bærekraftig produksjon. Gjennom kokkeyrket har islendingen alltid søkt etter å komme i kontakt råvarens opprinnelsen, finne historien, utvikle bruksevnen og lokalisere potensialet.

Som barn fikk han frie tøyler på kjøkkenet og jobbet allerede som niåring på tørrfiskfabrikken til foreldrene. Han visste tidlig at han ville jobbe med mat.

Med lang restauranterfaring, deltakelse og trener i konkurranser har han fått en unik innsikt og erfaring innen kokkeyrket. Han har organisert Junior Chef of the Year i Island og var trener for vinnerlaget I Nordic Cup. Sigurdur har også vært lagleder for Nordic Cup for kokkelærlinger i Odense, Danmark og dommer i konkurransen, samt fikk gull- og sølvmedalje i World Culinary Grand Prix Scothot som lagleder for Det islandske juniorkokkelandslaget. I 2019 var han Coach i finalen på Årets kokk for Team MDK Norway

«Det er viktig å styrke båndet mellom leverandører, produsenter og sluttbruker, og forstå hverandres behov».

Hovedfokuset er å bygge opp Spiseriet og veilede og støtte kokkene, unge lærlinger og servitørene på best mulig måte.

Chef de cusine

Den matglade trønderen Marius Dragsten Kjelsrud fra Stjørdal liker å konkurrere og har allerede en eksepsjonell merittliste å vise til.

De siste årene har Marius vært en del av teamet til Christian André Pettersen som fikk bronse under Bocuse d´Or 2019. I 2019 konkurrerer Marius om tittelen Årets Kokk 2019 som en av 5 finalister, og om å bli Norges nye representant i Bocuse d´Or. Der vant han sammen med sitt team MDK Norway “Bærekraftsprisen” Han har tidligere konkurrert i NM tre ganger, der han fikk 2. plass i Trondheim i 2016.

Etter lærlingtiden på Credo i Trondheim  jobbet Marius i New Zealand og på Michelin-restauranten Søllerød kro i København i tre år.

I Norge hvor sjømat er på topp, er grillet sjøkreps favorittråvaren. «Som kokk er det stort rom for utvikling, man får også bruke den kreative siden i matlagingen, samt mulighet til å utfordre seg selv».

Sous chef

Caroline Øverland er et av Stavangers stjerneskudd og har rukket å oppnå mye i løpet av sin fartstid i hvit jakke. Hun gjennomførte sin læretid hos Renaas restauranter og har tidligere stått som kokk ved Cafè de France og sous chef på Kitchen & Table.

Caroline har vært aktiv i konkurranseverdenen og har store ambisjoner. Hun har tidligere deltatt i Årets sjømatskokk i 2015, vunnet Chaîne des Rôtisseurs og deltatt i rekke lærlingkonkurranser som Rogalandscupen, Commis på NM og endt på tredjeplass i NorgesCup.

Hun brenner for at gjestene får oppleve minnerike måltider på Spiseriet. God mat og gode opplevelser er noe hun kan garantere når du kommer på besøk. Vårgrønnsaker er noe hun alltid gleder seg til. I de kaldeste månedene får havet mest oppmerksomhet: «Jeg elsker alt fra havet», sier Caroline.