Meny

Lunsjmenyen er fra kl. 11.00–16.00 tirsdag-lørdag.
Kveldsmenyen er fra kl. 16.00–23.00 tirsdag-lørdag.
(Kjøkkenet stenger kl. 22)

SNACKS   /   LUNSJ   /   KVELD

– Snacks –

11:00 – 22:00

Speltchips
Serveres med urtemajones
Allergener: spelt, sennep, egg, sulfitt
Kr. 65,-

Ølbrød
Nystekte småbrød og pisket Jersey smør
Allergener: melk, hvete, sulfitt, sesam
Kr. 65,-

Spiseriets salte nøttemix
Allergener: peanøtt, mandel, pekan, hasselnøtt, pistasj
Kr. 45,-

Lokale Oster
Et utvalg av lokale oster
Serveres med marmelade og knekkebrød
Allergener: melk, hvete, sulfitt, sesam, rug, havre
Kr. 195,-

Lokal Spekemat
Et utvalg av lokale og norske spekeskinker
Serveres med oliven og mandler
Allergener: sulfitt, mandler
195,-

Ost og spekematsymfoni
Som en forrett eller til to å dele som snacks
Allergener: melk, hvete, sulfitt, sesam, mandler, rug, havre
Kr. 265,-

SFC – Spiseriet fried chicken
Chilimajones, teriyaki og sesam
Allergener: sulfitt, soya, sesam, melk, egg
Kr. 155,-

Kalix løyrom 30g
Røros rømme og potetchips
Allergener: fisk, melk
Kr. 365,-

Yme fra Stavanger ysteri
Bakt Yme med urter og honning fra taket
Allergener: melk, hvete, sulfitt
Kr 165,-

Vi sørger gjerne for vegetariske og veganske menyer, og imøtekommer selvfølgelig allergier.

Gi oss beskjed i din booking slik at vi kan gjøre opplevelsen din som alle andres.

Velkommen til oss
i Sandvigå 1, Stavanger