Meny

Lunsjmenyen er fra kl. 11.00–16.00 tirsdag-lørdag.
Kveldsmenyen er fra kl. 16.00–23.00 tirsdag-lørdag.
(Kjøkkenet stenger kl. 22)

SNACKS  /   LUNSJ    /   KVELD

– Lunsj –

11:00-16:00

Lunsjretter

RIBBE SANDWICH
Sennep, rødkål og syltet løk
Allergener: hvete, melk, sennep, sulfitt, egg
Kr 265,-

KVEITE GREEN CURRY
Sopp fra Topp Sopp, vårløk og koriander
Allergener: fisk, selleri, soya, sulfitt, melk
Kr. 315,-

SFC – SPISERIET FRIED CHICKEN SALAT
Fritert kylling, chili lime vinaigrette og cashewnøtter
Allergener: sulfitt, sesam, soya, cashewnøtt, egg, hvete, fisk, sennep
Kr. 285,-

MIKALS RØKELAKS SALAT
Creme fraiche, pepperrot og syltet løk
Allergener: fisk, sulfitt, bygg, melk, egg, hvete
Kr. 275,-

DAGENS FANGST
Vil variere etter råvaretilgang og kokkenes kreativitet
Allergener: vil variere
Kr. 375,-

WAGYU BURGER FRA NYYYT
Konrad fra Stavanger ysteri, bacon, trøffelmajones, tomat, syrlig agurk og salat
(Pommes frites kan bestilles som en siderett. Kan også bestilles vegetarisk eller med fønix fra Stavanger ysteri)
Allergener: hvete, sulfitt, egg, sennep, melk
Kr. 295,-

DAGENS BIFF FRA NYYYT
Sopp fra Topp Sopp, løk, estragon og sopp hollandaise
Allergener: sulfitt, melk, egg, soya
Kr. 415,-

Sideretter

SURDEIGS BRØD
Serveres med smør fra Jersey meieriet
Allergener: hvete, melk
Kr. 45,-

POMMES FRITES
Med parmesan og urtemajones
Allergener: melk, sennep, egg, sulfitt
Kr. 65,-

Dessert

FROZEN CHEESCAKE
Kremost is, pasjonsfrukt sirup, og havrecrumble
Allergener: melk, havre, hvete
Kr. 145,-

DAGENS IS OG SORBET
Tre typer is og/eller sorbet
Servers med hasselnøtter og karamellisert hvit sjokolade
Allergener: hasselnøtter, melk – vil variere
Kr. 135,-

KAFFEGODIS
Fire små søte ganefryder
Allergener: vil variere
Kr 95,-

 

Vi sørger gjerne for vegetariske og veganske menyer, og imøtekommer selvfølgelig allergier.

Gi oss beskjed i din booking slik at vi kan gjøre opplevelsen din som alle andres.

Velkommen til oss
i Sandvigå 1, Stavanger