Meny

Lunsjmenyen er fra kl. 11.00–16.00 tirsdag-lørdag.
Kveldsmenyen er fra kl. 16.00–23.00 tirsdag-lørdag.
(Kjøkkenet stenger kl. 22)

LUNSJ   /   KVELD

– Kveld –

Kveldsmenyen er fra kl 16.00 tirsdag-lørdag
Menyen vår består hovedsaklig av småretter og her er det fritt til å velge. Vi anbefaler 3-4 retter for et full måltid.

Sliter du med å bestemme deg, anbefaler vi symfoni eller full pakke hvor kjøkkenet har satt sammen en meny med 4 eller 7 retter, en god blanding mellom retter fra menyen og spesialer fra kokkenes kreativitet.

Snacks

SPELTCHIPS
Serveres med urtemajones
Allergener: spelt, sennep, egg, sulfitt
Kr. 65,-

ØLBRØD
Nystekte småbrød og pisket Jersey smør
Allergener: melk, hvete, sulfitt, sesam
Kr. 65,-

LOKALE OSTER
Et utvalg av lokale oster
Serveres med marmelade og knekkebrød
Allergener: melk, hvete, sulfitt, sesam, rug
Kr. 195,-

LOKAL SPEKEMAT
Et utvalg av lokale og norske spekeskinker
Serveres med oliven og mandler
Allergener: sulfitt, mandler
195,-

OST OG SPEKEMATSYMFONI
Som en forrett eller til to å dele som snacks
Allergener: melk, hvete, sulfitt, sesam, mandler, rug
Kr. 245,-

«STOR» OST OG SPEKEMATSYMFONI
Som en hovedrett eller til flere å dele som snacks
Allergener: melk, hvete, sulfitt, sesam, mandler, rug
Kr. 345,-

SFC – SPISERIET FRIED CHICKEN
Chilimajones, teriyaki og sesam
Allergener: sulfitt, soya, sesam, melk, egg
Kr. 155,-

Hovedretter

DAGENS FANGST
Vil variere etter råvaretilgang og kokkenes kreativitet
Allergener: vil variere
Kr. 325,-

WAGYU BURGER FRA NYYYT
Konrad fra Stavanger ysteri, bacon, trøffelmajones, tomat, syrlig agurk og salat
(Pommes frites kan bestilles som en siderett. Kan også bestilles vegetarisk eller med fønix fra Stavanger ysteri)
Allergener: hvete, sulfitt, egg, sennep, melk
Kr. 295,-

DAGENS BIFF FRA NYYYT
Sopp fra Topp Sopp, løk, estragon og sopp hollandaise
Allergener: sulfitt, melk, egg, soya
Kr. 345,-

Sideretter

SURDEIGSBRØD
Servers med smør fra Jersey meieriet
Allergener: hvete, melk
Kr. 45,-

POMMES FRITES
Med parmesan og urtemajones
Allergener: melk, sennep, egg, sulfitt
Kr. 65,-

VARM «POTETSALAT»
Nykokte poteter, vendt i urter og kremost fra Jæren
Allergener: melk, sulfitt
Kr 55,-

Småretter

STERLING KVEITE TATAKI
Urtesaus, vårløk og fritert ris
Allergener: fisk, sulfitt, egg
Kr. 185,-

TARTAR AV YTREFILET FRA NYYYT
Grønn asparges, pepperrot og karse
Allergener: egg, sulfitt, sennep, bygg, melk
Kr. 185,-

STEKT SJØKREPS
Myse, miso og reddik
Allergener: skalldyr, melk, soya, sulfitt
Kr. 205,-

PASTA CAVATELLI
Parmesan, tomat og spinat
Allergener: melk, sulfitt, hvete, egg
Kr 175,-

GRILLET BREIFLABB
Eple, purreløk og løpstikke
Allergener: fisk, melk, sulfitt, soya
Kr. 195,-

SVINEKJAKER FRA PRIMA JÆREN
Potetkrem, grillet løk, og chimichurri
Allergener: melk, sulfitt, sennep, selleri, soya
Kr. 195,-

Ost & Dessert

FROZEN CHEESCAKE
Kremost is, pasjonsfrukt sirup, og havrecrumble
Allergener: melk, havre, hvete
Kr. 140,-

YME FRA STAVANGER YSTERI
Bakt yme med urter og honning fra taket
Allergener: melk, hvete, sulfitt
Kr 165,-

HVIT SJOKOLADEKREM
Yoghurt sorbet, hasselnøtter og eple
Allergener: melk, sulfitt, hasselnøtt, hvete, havre
Kr. 145,-

BRINGEBÆRMOUSSE
Grillet sitronkrem, karamellisert hvit sjokolade
Allergener: melk, egg, sulfitt, hvete
Kr. 145,-

KAFFEGODIS
Fire små søte ganefryder
Allergener: vil variere
Kr 95,-

Vi sørger gjerne for vegetariske og veganske menyer, og imøtekommer selvfølgelig allergier.

Gi oss beskjed i din booking slik at vi kan gjøre opplevelsen din som alle andres.

Velkommen til oss
i Sandvigå 1, Stavanger