Meny

Lunsjmenyen er fra kl. 11.00–16.00 tirsdag-lørdag.
Kveldsmenyen er fra kl. 16.00–23.00 tirsdag-lørdag.
(Kjøkkenet stenger kl. 22)

SNACKS  /   LUNSJ    /   KVELD

– Lunsj –

11:00-16:00

Lunsjretter

CROQUE MONSIEUR
Toast på surdeigsbrød med lokal ost og skinke
Allergener: Hvete, melk, sennep, sulfitt
Kr 245

KVEITE GREEN CURRY
Sopp fra Topp Sopp, vårløk og koriander
Allergener: Fisk, selleri, soya, sulfitt, melk
Kr 315,-

SPISERIET FRIED CHICKEN SALAT
Fritert kylling, chili lime vinaigrette og cashewnøtter
Allergener: Sulfitt, sesam, soya, cashewnøtt, egg, hvete, fisk
Kr 285,-

RØKELAKS SALAT
Chimichurri, tomat og avokado
Allergener: Sulfitt, bygg, fisk
Kr 275,-

WAGYU BURGER FRA NYYYT
Konrad fra Stavanger Ysteri, bacon, trøffelmajones, tomat, syrlig agurk og salat
(Pommes frites kan bestilles som en siderett. Kan også bestilles vegetar eller med blåmuggost)
Allergener: Hvete, egg, sulfitt, melk, sennep
Kr 295,-

DAGENS FANGST
Dagens fiskerett komponert av kjøkkenet
Allergener: (Varierer)
Kr 365,-

DAGENS BIFF FRA NYYYT
Sopp fra Topp Sopp, løk, estragon og sopp hollandaise
Allergener: Sulfitt, melk, egg, soya
Kr 395,-

Sideretter

SURDEIGSBRØD
Serveres med smør fra Jersey meieriet
Allergener: Hvete, melk
Kr 45,-

POMMES FRITES
Serveres med parmesan, karse og urtemajones
Allergener: Melk, egg, sulfitt, sennep
Kr 65,-

Dessert

FROZEN CHEESECAKE
Kremost-is, pasjonsfrukt sirup og havrecrumble
Allergener: Melk, havre, hvete
Kr 140,-

DAGENS IS & SORBET
Tre typer is og/eller sorbet. Serveres med hasselnøtter og karamellisert hvit sjokolade
Allergener: Hasselnøtt, egg, melk (Vil variere)
Kr 135,-

KAFFEGODIS
Fire små søte ganefryder
Allergener: (Varierer)
Kr 95,-

 

Vi sørger gjerne for vegetariske og veganske menyer, og imøtekommer selvfølgelig allergier.

Gi oss beskjed i din booking slik at vi kan gjøre opplevelsen din som alle andres.

Velkommen til oss
i Sandvigå 1, Stavanger