Meny

Lunsjmenyen er fra kl. 11.00–16.00 tirsdag-lørdag.
Kveldsmenyen er fra kl. 16.00–23.00 tirsdag-lørdag.
(Kjøkkenet stenger kl. 22)

SNACKS  /   LUNSJ    /   KVELD

– Kveld –

16:00-22:00

SATTE MENYER

Dersom dette er første gang du besøker oss, eller bare synes det er vanskelig å velge, anbefaler vi vår 3 eller 5 retters meny.
Her vil du få et godt utvalg av kjøkkenets favoritter.

3-RETTER

Kr 695,-
La kokkene velge din meny
Vinpakke 3 glass kr 495,-

5-RETTER

Kr 895,-
5 retter fra à la carte som kokkene setter sammen
Vinpakke 3 glass kr 495,- eller 5 glass kr 825,-

Tilvalg til satte menyer

SPISERIET SPELTCHIPS

kr 65,-
Serveres med urtemajones
Allergener: Spelt, egg, sennep, sulfitt

OST

Kr 125,-
Et utvalg av lokale oster. Serveres med
marmelade og knekkebrød.
Allergener: Melk, hvete, sulfitt, sesam

KLASSIKERE

Dagens fangst
Vil variere etter råvaretilgang og kokkenes kreativitet
Allergener: vil variere
Kr. 395,-

Wagyu burger fra Nyyyt
Konrad fra Stavanger ysteri, bacon, trøffelmajones, tomat, syrlig agurk og salat.
(Pommes frites kan bestilles som en siderett. Kan også bestilles vegetarisk eller med fønix fra Stavanger ysteri)
Allergener: hvete, sulfitt, egg, sennep, melk
Kr. 295,-

Dagens biff fra Nyyyt
Sopp fra Topp Sopp, løk, estragon og sopp hollandaise
Allergener: sulfitt, melk, egg, soya
Kr. 425,-

SIDERETTER

Surdeigs brød
Serveres med smør fra Jersey meieriet
Allergener: hvete, melk
Kr. 55,-

Pommes frites
Med parmesan og urtemajones
Allergener: melk, sennep, egg, sulfitt
Kr. 65,-

 

A LA CARTE

Laks tataki
Yuzu smør, ørretrogn og agurk
Som hovedrett med grillet hjertesalat
Allergener: fisk, melk, sulfitt, sesam, soya
Kr. 235,- / 345,-

Kalv tartar
Ramsløk, tomat og puffet bygg
Som hovedrett med hvitløkstoast (allergener: hvete)
Allergener: egg, sulfitt, sennep, bygg, melk
Kr. 245,- / 365,-

Stekte kamskjell
Blomkål, hasselnøtter og brunet smør
Som hovedrett med stekte småpoteter
Allergener: bløtdyr, melk, soya, sulfitt, hasselnøtt
Kr 265,- / 385,-

Cavatelli
Spinat, tomat og parmesan
Som hovedrett med grillet brokkolini
Allergener: hvete, melk, sulfitt
Kr 235,- / 325,-

Stekt kveite
Syltet løk, brokkolini og smørsaus med eple og tindved
Som hovedrett med stekte småpoteter
Allergener: fisk, melk, sulfitt, soya
Kr. 265,- / 385,-

Andebryst fra Gårdsand
Glasserte mini gulrøtter og kryddersjy
Som hovedrett med potetkrem
Allergener: melk, sulfitt, selleri, soya, sennep
Kr. 275,- / 395,-

—————————————————

Frozen cheescake
Kremost is, pasjonsfrukt sirup, og havrecrumble
Allergener: melk, havre, hvete, egg
Kr. 155,-

Sitron og yoghurtsorbet
Hvit sjokolademousse og grønn te
Allergener: melk, egg, hvete, havre
Kr. 165,-

Stekte plommer
Vaniljeis, eplesirup og karamellisert hvit sjokolade
Allergener: melk, egg
Kr. 165,-

Kaffegodis
Fire små søte ganefryder
Allergener: vil variere
Kr 95,-

Vi sørger gjerne for vegetariske og veganske menyer, og imøtekommer selvfølgelig allergier.

Gi oss beskjed i din booking slik at vi kan gjøre opplevelsen din som alle andres.

Velkommen til oss
i Sandvigå 1, Stavanger