Meny

Lunsjmenyen er fra kl. 11.00–16.00 tirsdag-lørdag.
Kveldsmenyen er fra kl. 16.00–23.00 tirsdag-lørdag.
(Kjøkkenet stenger kl. 22)

LUNSJ   /   KVELD

– Lunsj –

Snacks

SPELTCHIPS
Serveres med urtemajones
Allergener: Spelt, egg, sennep, sulfitt
Kr 65

LOKALE OSTER 
Et utvalg av lokale oster. Serveres med marmelade og knekkebrød.
Allergener: Melk, hvete, sulfitt, sesam
Kr 195

LOKALT SPEKEMAT
Et utvalg av lokale og norske spekeskinker. Serveres med oliven og mandler
Allergener: Sulfitt, mandler
Kr 195

OST & SPEKEMATSSYMFONI
Som en forrett eller til to å dele som snacks.
Allergener: Melk, hvete, sesam, sulfitt, mandel, rug
Kr. 245,-

ØLBRØD
Nystekte småbrød og pisket Jersey smør.
Allergener: Melk, hvete, sulfitt, sesam
Kr. 65,-

«STOR» OST & SPEKEMATSYMFONI
Som en hovedrett eller til flere å dele som snacks.
Allergener: melk, hvete, sulfitt, sesam, mandler, rug
Kr 345,-

SFC – SPISERIET FRIED CHICKEN
Chilimajones, teriyaki og sesam
Allergener: sulfitt, soya, sesam, melk, egg
Kr 155,-

Sideretter

SURDEIGSBRØD 
Serveres med smør fra Jersey meieriet
Allergener: Hvete, melk
Kr 45,-

VARM «POTETSALAT»
Nykokte poteter, vendt i urter og kremost fra Jæren
Allergener: Melk, sulfitt
Kr 55,-

POMMES FRITES
Serveres med parmesan og urtemajones
Allergener: Melk, egg, sulfitt, sennep
Kr 65,-

Lunsjretter

CROQUE MONSIEUR
Toast på surdeigsbrød med lokal ost og skinke
Allergener: Hvete, melk, sennep, sulfitt
Kr 235

GRILLET KYLLINGLÅR SANDWICH
Hjertesalat, tomat og parmesanmajones
Allergener: egg, hvete, sulfitt, sennep, melk
Kr. 275,-

KVEITE GREEN CURRY
Sopp fra Topp Sopp, vårløk og koriander
Allergener: fisk, selleri, soya, sulfitt, melk
Kr. 285,-

SFC – SPISERIET FRIED CHICKEN SALAT
Fritert kylling, chili lime vinaigrette og cashewnøtter
Allergener: sulfitt, sesam, soya, cashewnøtt, egg, hvete, fisk
Kr. 275,-

NUDELSALAT MED REKER
Egg nudler, chilimajones og fritert løk
Allergener: egg, hvete, sulfitt, skalldyr, fisk
Kr. 265,-

WAGYU BURGER FRA NYYYT
Konrad fra Stavanger Ysteri, bacon, trøffelmajones, tomat, syrlig agurk og salat
(Pommes frites kan bestilles som en siderett. Kan også bestilles vegetarisk eller med Fønix fra Stavanger ysteri)
Allergener: Hvete, egg, sulfitt, melk, sennep
Kr 295,-

DAGENS FANGST
Vil variere etter råvaretilgang og kokkenes kreativitet-
Allergener: (Varierer)
Kr 325,-

Til slutt

YME FRA STAVANGER YSTERI
Bakt Yme med urter og honning fra taket
Allergener: Melk, hvete, sulfitt
Kr 165,-

FROZEN CHEESECAKE
Kremost is, pasjonsfrukt sirup, og havrecrumble
Allergener: melk, havre, hvete
Kr. 140,-

HVIT SJOKOLADEKREM
Yoghurt sorbet, hasselnøtter og eple
Allergener: melk, sulfitt, hasselnøtt, hvete, havre
Kr. 145,-

BRINGEBÆRMOUSSE
Grillet sitronkrem, karamellisert hvit sjokolade
Allergener: melk, egg, sulfitt, hvete
Kr. 145,-

DAGENS IS & SORBET
Tre typer is og/eller sorbet. Serveres med hasselnøtter og karamellisert hvit sjokolade
Allergener: Hasselnøtt, melk (Vil variere)
Kr 135,-

KAFFEGODIS
Fire små søte ganefryder
Allergener: (Varierer)
Kr 95,-

Vi sørger gjerne for vegetariske og veganske menyer, og imøtekommer selvfølgelig allergier.

Gi oss beskjed i din booking slik at vi kan gjøre opplevelsen din som alle andres.

Allergimerking

Melk (M)
Egg (E)
Fisk (F)
Skalldyr (SK)
Bløtdyr (BL)
Soya (S)
Peanøtter (P)
Sennep (SN)
Sesamfrø (SE)
Selleri (SL)
Pistasjnøtt (PI)
Valnøtt (V)
Macadamia (MK)

Sulfitt (SU)
Lupin (L)
Gluten (G)
Hvete (HV)
Rug (R)
Bygg (B)
Havre (H)
Spelt (SP)
Nøtter (N)
Hasselnøtt (H)
Paranøtt (PA)
Pekannøtt (PE)
Mandel (MA)

Velkommen til oss
i Sandvigå 1, Stavanger